Rok 2019 již máme v plném proudu a proto bychom neměli zapomínat na obnovení, opravy, úpravy svého rybářského vybavení. V kategorii SLEVOMÁNIE vám naši věrní zákazníci nabízíme zboží, které je za velmi nízké ceny, tak proč nevyužít této situace k nákupům a udělat si radost. Pokud dosáhnete v našem obchodu Naryby365.cz objednávky zboží nad 2000,-Kč, tak máte jistou DOPRAVU ZDARMA. K této dopravě ZDARMA můžete ještě u nás získat další slevu 15% při celkovém nákupu nad 5000,-Kč. Pro tento případ použijte kód 5000 v okně pro slevové kupóny a částka rovná 15% se vám automaticky odečte v nákupním košíku.
A TO SE JIŽ PŘECE VYPLATÍ, váš online obchod Naryby365.cz

novoroční slevy

Slevy

Informace

Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení 



1.Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

2.Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty a telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

3.Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy. V případě souhlasu také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodejce internetového obchodu http://www.naryby365.cz.

4.Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

5.Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit zpracovatele, tj. zaměstnamce internetového obchodu naryby365.cz . Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

6.Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

7.Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.

8.V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

A) požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

B) požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

9.Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.