BOILIES 12-30 MM

Prohlédnuté produkty

Slevy

Aktuálně nejsou žádné slevy.

krmiva Hulín boilies JÁTROVÉ

krmiva Hulín boilies JÁTROVÉ

Více informací

krmiva Hulín

Nové

NENÍ? NEVADÍ, OBJEDNÁME U VÝROBCE ÚPLNĚ ČERSTVÉ. NAŠE EXPEDICE DO 7 DNŮ.

240,00 Kč

krmiva Hulín boilies JÁTROVÉ

Směs s obsahem natrávených jater a hydrolyzovaných bílkovin. Velmi silná a bohatá směs.

Velmi oblíbená směs z natrávených i vařených jater !

 

  • Obsahuje: 22 druhů velmi kvalitních, jemně až středně šrotovaných surovin. Základem jsou extrudované (upravené "šokovým" teplem) a pařené suroviny s vysokým podílem natrávených jater, hydrolyzované bílkoviny a pivovarských kvasnic. Tepelně upravené suroviny a natrávené bílkoviny jsou základem ve směsích všech předních, evropských výrobců krmiv pro umělý chov ryb. 
Dále směs obsahuje:  Rybí moučku, vaječnou bílkovinu, expandovanou rýži, krmné kvasnice, sušené mléko, melasu, CSL,  aj.
  • Charakteristika: Jde o velmi bohatý typ boilies na tepelně, nebo enzymaticky upravené suroviny. Netradiční kombinace natrávených jater a pivovarských kvasnic dává směsi zvláštní charakter, vůni i chuť. Ve vodě pak tyto boilies vnadí nejen svými lehce stravitelnými surovinami, ale také natrávenou bílkovinnou složkou, obsahující přírodní organické kyseliny, obsažené v přirozené, rozkládající se potravě ve vodě. Tato kombinace je pro ryby velmi atraktivní, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody. 
Boilies jsou pojeny vejci a dalšími speciálními potravinářskými složkami. Jsou pařené v páře, čímž si udrží maximum přirozených chuťových i pachových látek. V chladnější vodě vydrží i více, jak 4 hodiny, v teplém období 3 - 4 hod. Doba rozpustnosti však záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně, "ozobou" jakkoliv odolné boilies za  polovinu času! Bolies má přirozenou hnědo – zelenkavou barvu po sušených játrech a dalších použitých surovinách se specifickou vůní s příchutí pivovarských kvasnic!
 
  • Možnosti použití: Boilies se použivají  jako chytací, nejlépe macerované a dipované, nebo jako vnadící – vysušené. Doporučuji k těmto boilies přikoupit některý z našich boosterů ( např. Kořeněná játra ), které použijete pro jejich maceraci (namáčení). Chytací boilies doporučuji obalit v některém z našich práškových dipů  (i stejné příchutě), nebo v obalovacím těstě. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte významě dobu rozpadu!
Boilies 12 mm můžete také prošít bavlnkou a chytat na něj jako na rohlíkové boilies, zavěšené přímo na háček.
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

    Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

This gallery does not exist.

11 dalších produktů ve stejné kategorii: